سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
جمعه 91 مهر 21 , ساعت 7:15 صبح

خبرگزاری حلقه شهید علیرضا شبانی:خبرگزاری فارس: آرزومه همیشه یاور تو باشم

رهبریکه خودش را در برابر چشم

امتش حقیر می خواند تا از انحراف

 جلوگیری کند، باید هم این‌طور مورد

 استقبال قرار گیرد، باید هم آن‌قدر عزیز باشد.

 

 به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری حلقه شهید علیرضا شبانی، حاشیه‌های دیدار معلمان و اساتید خراسان شمالی با رهبر انقلاب که امروز پنجشنبه در بجنورد برگزار شده است به این شرح است:

فردای روز استقبال، حال و هوای بجنورد عادی‌تر شده است و خیابان‌ها شکل و شمایل همیشگی را به‌خود گرفته‌اند الا خیابان‌های اطراف مصلی که پر از آدم‌هایی است که هر کدام یک‌جورهایی به مدرسه و دانشگاه ربط پیدا می‌کنند. امروز دیدار آقا با فرهنگیان و دانشگاهیان است و مصلی پر از آقا معلم! نسبت به دیروز که دیدار علما و روحانیون بود تعداد کمتری جلوی در التماس می‌کنند که بی‌خیال کارت ورود شوند و بگذارند اینها هم داخل مصلی بیایند. دیشب کلی طلبه برای ورود خودشان را به هر دری میزدند و داخل مصلی هم کلی شور و هیجان بپا کرده بودند. تعدادی از این ناظم‌ها باید دیشب می‌آمدند!

*هنوز نیمی از مصلی پر نشده است که مجری، شعر دکلمه می‌کند و بعد از آن کسی دیگر می‌آید تا شعری را که قرار است همخوانی کنند، با معلم‌ها تمرین کند. آقا که وارد جایگاه می‌شوند، معلم‌ها از جا می‌پرند و همراه با شعار دادن به سرعت جلو می‌روند. این فشرده شدن موقع نشستن مشکل درست خواهد کرد که می‌کند. معلم‌ها شروع می‌کنند به همخوانی شعرشان 

رهبر من، طلایه دار لاله‌هایی/ امید قلب عاشقایی/ خمینی زمان مایی

آرزومه، همیشه یاور تو باشم/ میون لشکر تو باشم/ علیِ اکبر تو باشم

شعر چند بیت دیگر هم دارد که معلم‌ها با دستهایی که بالا آورده‌اند و تکان می‌دهند، می‌خوانند. دختر سه چهار ساله ای هم در آغوش مادر دستش را بالا آورده است و تکان می‌دهد. با شروع قرائت قرآن، بالاخره مدعوین رضایت می‌دهند شعار ندهند و بنشینند.

*چند نفر از نخبگان فرهنگی و دانشگاهی سخنرانی می‌کنند. هنوز معلم‌ها دارند وارد مصلی می‌شوند. شاید این از معدود جلساتی باشد که سخنران زودتر از مدعوین آمده است؛ آن‌هم اینچنین سخنرانی! شاید با کمی بدبینی بتوان میزان وقت شناسی نسل بعدی را از همین جلسه حدس زد!

*تقریبا مصلی پر شده است و تنها جاهایی خالی است که به جایگاه دید ندارد. آقا صحبت‌شان را با تذکری درباره همان شعری شروع می‌کنند که جمعیت همخوانی کرده بودند: «اظهار محبت بین مسئولین و مردم بخصوص نخبگان از مردم چیز خوبی است و در کشور ما خوشبختانه این است و در بسیاری کشورها نیست. این محبت یک‌طرفه هم نیست، دوطرفه است. اما این اظهار محبت منتهی نشود به بیان تعبیراتی که مبالغه آمیز بودن آنها برای همه آشکار است. شعر جای مبالغه است اما اینکه ما افراد کوچک و ناقابلی مثل بنده‌ی حقیر را با تعبیراتی بیاوریم که که مخصوص بزرگان آفرینش و انبیا و اولیا است، این نباید ترویج پیدا کند. حذف این تعبیرات، آسیبی هم به آن محبت دو طرفه نمی‌زند.»

رهبری که خودش را در برابر چشم امتش حقیر می‌خواند تا از انحراف جلوگیری کند، باید هم این‌طور مورد استقبال قرار گیرد، باید هم آن‌قدر عزیز باشد.

*بچه‌ها دارند در حیاط مصلی بازی می‌کنند و از بالابر بالا و پایین می‌روند. فرد معلولی با ویلچرش می‌آید. پشت صندلی‌اش نوشته: "فروش شارژ تلفن همراه". یکی از محافظ‌ها ویلچرش را هل می‌دهد و می‌آوردش انتهای شبستان مصلی می‌گذارد. صحبت‌های آقا که تمام می‌شود، یک‌دفعه این بنده خدا خودش را از روی ویلچر می‌اندازد پایین و چهار دست و پا شروع می‌کند دویدن به سمت جایگاه! از بین پاهایی که دارند به سمت در خروجی می‌روند، راه باز می‌کند تا می‌رسد به داربست‌های کوتاه جلوی جایگاه. آقا، آقا از زبانش نمی‌افتد. می‌روم کنارش و می‌گویم:

-     آقا دیگه رفته.

با زبان نه چندان مفهومی می‌گوید 

-     می‌خوام آقا رو ببینم 

-     می دونم، می خوام ببینمش!

-     حالا چه کارش داری؟ 

-     می‌خوام سلام بدم بهش!

از اینجا به بعد را اشک می‌ریزد و می‌گوید: 

-     میخوام ببینمش سلام بدم. می‌تونی من رو ببری پیشش؟! 

-     من که نه... یعنی چیزی ازش نمی‌خوای؟

-     نه، برام یه کارت جور می‌کنی؟

ویلچرش را می‌آورم و سوارش می‌کنم.

*معلم‌ها در خیابان دور ماشین وزیر جمع شده اند: استخدام حق التدریسی‌ها... داروهای تحت پوشش بیمه طلایی... معلم‌های پایه ششم...

معلم‌ها همین‌طور خواسته‌های‌شان را می گویند. حالا خوب است باز با سفرهای استانی پای وزرا به شهرهای دور باز شده است و از نزدیک حرف نیروهای‌شان را می‌شنوند، ولی حرف و خواسته مردم این شهرها با چند تا سفر تمام شدنی نیست و حالا حالاها برای کار جا هست.


پنج شنبه 91 مهر 20 , ساعت 10:3 عصر


حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(پنجشنبه) در دیدار هزاران نفر از معلمان، اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاههای استان خراسان شمالی، بااشاره به لزوم اهتمام به ساختن و شکل دهی هویت انسانی کودکان بر اساس خلقیات نیکو، از همان دوران ابتدایی، تأکید کردند: اساسی ترین نیاز کشور، ایجاد روحیه امید به آینده، نشاط و خودباوری در نسل جوان است
به گزارش حلقه شهید علیرضا شبانی از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت ایت الله خامنه ای با تبیین فلسفه تشکیل حکومت در اسلام به منظور ایجاد تحول همه جانبه در فرد و جامعه و غلبه خصلت های انسانی بر خصلت های پست ، تأکید کردند: در چنین دیدگاهی، جایگاه و نقش آموزش و پرورش و آموزش عالی و معلمان و اساتید بسیار مهم و برجسته است.
 
ایشان شکل دهی و ساخت شخصیت و هویت کودکان را یکی از وظایف اساسی تربیتی در آموزش و پرورش دانستندو در ادامه به بیان برخی خصلت های مورد نیاز جامعه که باید از کودکی مورد اهتمام قرار گیرند، پرداختند.
 
آموزش فرهنگ خردورزی اولین نکته ای بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند.
 
حضرت آیت الله خامنه ای در این خصوص گفتند:باید از همان دوران کودکی، ذهن کودکان را به فکرکردن و خردورزی عادت داد.
 
ایشان خودباوری و اعتمادبه نفس را یکی دیگر از نیازهای تربیتی دوران کودکی دانستند وخاطرنشان کردند: یکی از فرهنگ های غلطی که از دوران گذشته در جامعه شکل گرفته و همچنان وجود دارد، نگاه نیازمندانه به غرب و بزرگ دیدن غرب و کوچک دیدن خود ، بخصوص در مسائل علمی است.
 
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه ریشه کن شدن این فرهنگ غلط در گرو ترویج روحیه خودباوری است، افزودند: خودباوری که در مقابل غرب باوری قرار دارد، باید در میان کودکان و جوانان گسترش یابد و از وظایف مهم آموزش و پرورش و آموزش عالی تزریق روحیه خودباوری است.
 
بردباری وحلم یکی دیگر از خصلت های اخلاقی بود که رهبر انقلاب اسلامی نیاز آن را درجامعه و روابط اجتماعی و حتی سیاسی بسیار ضروری دانستند و تأکید کردند: اگر گروههای سیاسی با صبر و بردباری با یکدیگر برخورد کنند، فضا بهتر خواهد شد.
 
ترویج روحیه کنجکاوی و پرسشگری، کار جمعی و همکاری، کار و دوری از تنبلی، و مطالعه و کتابخوانی در میان کودکان و نسل جوان، از دیگر نکاتی بودند که حضرت آیت الله خامنه ای به آنها اشاره کردند.
 
ایشان همچنین عادت دادن کودکان و جوانان به داشتن همت بلند و افق دور دست را یکی دیگر از نیازها برشمردندو افزودند: ترویج روحیه خودباوری و اینکه ?ما میتوانیم? از جمله نیازهایی است که از وظایف مهم آموزش و پرورش و آموزش عالی بشمار می رود.
 
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پیشرفتهای شگرف علمی کشور و همچنین افزایش جذب دانشجو و هیأت علمی درکشور نسبت به ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، تأکیدکردند:مراکز معتبر آماری دنیا، رتبه علمی جمهوری اسلامی ایران در دنیا را، رتبه شانزدهم اعلام و پیش بینی کرده اند این جایگاه تا شش سال دیگر به رتبه چهارمی ارتقاء خواهد یافت.
 
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین با اشاره به ارتقاء سهم ایران در تولید علم در دنیا، به 2 درصد، خاطر نشان کردند: همه این پیشرفتها در شرایط سختی ، تحریم و فشار، و با همت عده ای جوان مختصص و با انگیزه که از حمایتهای مالی و معنوی سازمان یافته هم برخوردار نبودند، آغاز شد.
 
ایشان افزودند: این پیشرفتهای بزرگ علمی و دانشگاهی، در چنین شرایطی، امید بخش و نشان دهنده روحیه خودباوری و حرکت رو به جلو، در میان نسل جوان است.
 
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: باید در مدارس و دانشگاهها دائما، روحیه امید به آینده و حرکت و نشاط دمیده و از هرگونه القاء یأس و ناامیدی پرهیز شود.
 
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین معلمان و اساتید را به مراقبت از جوانان در مقابل رخنه ی عرفان های کاذب توصیه کردند و افزودند: معیار اسلام برای علوّ معنوی و روحی ، تقوا و پاکدامنی، با تلاش برای دوری از گناهان و اهتمام به نماز و انس با قرآن است.
 
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری ازسخنان خودبا گلایه از برخی مطالب و یا اشعار و سرودهایی که در برخی دیدارها قرائت میشوند تأکید کردند: اظهار محبت از جانب مردم به خدمتگزاران خود، مطلوب و مورد تأیید اسلام است اما این اظهار محبت نباید موجب بیان سخنان، تعابیر، و اوصاف مبالغه آمیز شود.
 
حضرت آیت الله خامنه ای خاطر نشان کردند: باید جلوی گسترش فرهنگ تمجید و مبالغه گویی اغراق آمیز گرفته شود.
 
در ابتدای این دیدار آقایان و خانم ها:
 
سیّدجواد پورنقی ـ متخصص داخلی، فوق تخصص گوارش و کبد، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد
 
خیرالنساء محمدپور ـ کارشناسی ارشد رشته مدیریت، نماینده گروه های آموزش دوره ابتدایی
 
حسین اسکندری ـ دکترای فلسفه و تعلیم و تربیت از دانشگاه تربیت مدرّس
 
جلال لنگری ـ دکترای ریاضی، رزمنده و جانباز، 24 سال سابقه تدریس
 
معصومه اسلامی ـ عضو هیأت علمی دانشگاه بجنورد، دارای مقالات علمی ـ پژوهشی، مشاور خانواده
 
غلامرضا ابراهیمی مقدم ـ دکترای تخصصی در رشته فلسفه و کلام از حوزه علمیه قم
 
محمدرضا کرامتی ـ استاد و متخصص قرآنی، حافظ کل قرآن
 
و قربانعلی اسماعیلی ـ عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، دکترای رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی
 
مطالبی را در خصوص موضوعات مربوط به آموزش و پرورش و دانشگاهها و همچنین مسائل فرهنگی بیان کردند.
 
محورهای مطالبی که معلمان و اساتید بیان کردند به این شرح است:
 
ارتقای امکانات آموزشی و پژوهشی مراکز علمی استان خراسان شمالی
 
ایجاد زمینه برای جلوگیری از مهاجرت اساتید و پژوهشگران خراسان شمالی به استانهای دیگر
 
ضرورت تأسیس علوم بین رشته ای در رشته های پزشکی بمنظور اهتمام بیشتر به مسائل انسانی و اخلاقی در کنار دروس تخصصی
 
توسعه و تجهیز مدارس قرآنی در مقاطع ابتدایی
 
اهتمام بیشتر به مسائل آموزشی، علمی، تربیتی و رفاهی معلمان مقاطع ابتدایی
 
تأسیس مراکز پژوهشی و کارگاههای علمی برای دوره ابتدایی
 
توجه به ویژگیهای بومی و فرهنگی مناطق مختلف در تدوین کتابهای درسی
 
اهمیت تدوین نقشه راه جامع و فلسفه آموزش عالی
 
وجود غرب زدگی پنهان در لایه های سیستم آموزشی
 
غلبه فنّی گرایی و حرفه گرایی در دانشگاهها و کم توجهی به رشته های علوم انسانی
 
استفاده از اساتید مجرب و دارای سابقه معلمی در دانشگاه جامع فرهنگیان
 
لزوم رفع نواقص علمی و آموزشی کتابهای ریاضی، تحت نظر یک گروه متخصص
 
اهتمام به شاخص های ارتقای بهداشت روانی خانواده بر اساس آموزه های اسلامی
 
پیشنهاد تشکیل پژوهشکده فرهنگی خانواده در دانشگاهها
 
ضرورت تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات مشاوره ای و روانشناختی به خانواده ها
 
تخصیص متوازن و عادلانه امکانات و فرصت های پژوهشی و تحقیقاتی به دانشگاهها
 
در نظر گرفتن امتیازات ویژه برای اساتید در مناطق محروم
 
توجه دو چندان به موازین علمی و اخلاقی در جذب اعضای هیأت علمی
 
اصلاح برخی روشهای انتقال معارف دینی به نسل جوان
 
توجه جدی تر مراکز و دستگاههای فرهنگی و آموزشی به فرهنگ دینی
 
لزوم اقدامات روشمند و هماهنگ برای ارتقای فرهنگ اخلاق اجتماعی
 
ضرورت گسترش روحیه نقد منصفانه و نقدپذیری در جامعه


پنج شنبه 91 مهر 20 , ساعت 9:59 عصر


اجرای فاز دوم‌ هدفمندی را مصلحت نمی‌دانیم/فرزین هم نگران بود

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: برای جلوگیری از فشار به مردم، در شرایط فعلی مصلحت نمی‌دانیم که فاز دوم هدفمندی اجرا شود؛ اگر برای سال 92 اگر شرایط اقتضا کرد می‌توان در این خصوص تصمیم‌گیری کرد
 علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه مراسم یادواره سرداران و شهدای تدارکات سپاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از خصوصیات دفاع مقدس این است که افرادی که توانمندی و روحیه مجاهدت داشتند شگفتی‌هایی را در جنگ به وجود آوردند واین یک امری است که به سادگی همیشه رخ نمی‌دهد و در یک مقطعی این ویژگی‌ وجود داشت که آن صحنه، صحنه دفاع مقدس بود.
 
وی افزود: در صحنه دفاع مقدس افراد بر اساس احساس وظیفه وارد صحنه شدند و تمام شرایط سخت را تبدیل به یک فرصت کردند؛ مثلاً در آن زمان صنعت کشور به سمت مسائل دفاعی رفت که این یک سلیقه نبود بلکه نیاز کشور بود.
 
لاریجانی ادامه داد: در حال حاضر نیروها و مدیران زبده‌ای وجود دارند که از سابقه مجاهدت برخوردارند و این افراد آمادگی دارند که در شرایط کنونی به وظایف خود عمل کنند و مهم این است که بدانیم این سرمایه‌ها موجودند و به سراغشان برویم.
 
رئیس قوه مقننه در خصوص تشکیل دولت وحدت ملی هم اظهار داشت: من خیلی مطالعه در این زمینه ندارم ولی خیلی مهم است که از ظرفیت‌های کشور استفاده شود؛ افرادی که چارچوب قانون اساسی و انقلاب اسلامی را قبول دارند باید از ظرفیتشان در ابعاد مختلف استفاده کرد.
 
لاریجانی در خصوص حق نمایندگان برای استیضاح وزرا هم گفت: کسی مانع نمایندگان برای استیضاح نیست و این مسئله حق نمایندگان است؛ ممکن است تشخیص خود نمایندگان در مورد موضوعی عوض شود و بگویند که در شرایط فعلی که احتیاج به همبستگی بیشتر داریم در حوزه‌های اقتصادی نظارت خود را قوی کنند.
 
وی گفت: ممکن است همیشه اولویت‌هایی وجود داشته باشد و این حرف معقولی است؛ ممکن است اشکالاتی در بخش‌های مختلف وجود داشته باشد اما در مجموع وضع فعلی اولویت‌هایی هم وجود دارد و این خیلی پسندیده است که نمایندگان اولویت‌های کشور را بر نظارت قرار دهند و بر اساس آن عمل کنند.
 
رئیس قوه مقننه در خصوص طرح سؤال از رئیس‌جمهور هم اظهار داشت: ‌صلاح‌دید در این رابطه را خود نمایندگان تشخیص می‌دهند و هیئت‌رئیسه نمی‌تواند جای نمایندگان صلاح‌اندیشی کند؛ نمایندگان هر کدام خودشان تصمیم می‌گیرند و مثل قوه مجریه نیست که به آنها دستور بدهند؛ مصلحت‌سنجی‌ها درون پارلمان صورت می‌گیرد لذا اگر تشخیص نمایندگان روی مسئله‌ای باشد هیئت‌رئیسه وظیفه دارد که آن موضوع را بررسی کند.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤال دیگری گفت: هرچه هماهنگی‌ها در سطوح مختلف میان مسئولان بیشتر باشد مفید است و این مسئله در برهه کنونی هم اهمیت بیشتری دارد؛ البته هر قوه سر جای خودش وظیفه‌اش را بر عهده می‌گیرد و آن را باید درست انجام بدهد؛ هماهنگی بین قوا به معنای نفی وظایف هر قوه نیست بر همین اساس هر قوه وظیفه خودش را انجام دهد.
 
لاریجانی در خصوص اجرای فاز دوم هدفمندی‌ها هم گفت: آقای فرزین خودش در جلسه‌ای که حضور داشت از اجرای فاز دوم هدفمندی نگران بود؛ اجرای فاز دوم به این معناست که آب و برق و گاز و بنزین گران شود و در شرایط فعلی هرکسی که محاسبه درست داشته باشد متوجه می‌شود که این فشار بر مردم است؛ اگر برای سال 92 شرایط اقتضا کرد می‌توان در این خصوص تصمیم‌گیری کرد ولی الآن مصلحت نمی‌دانیم که این کار انجام شود هرچند که مجلس هنوز این مسأله را تصویب نکرده است.


پنج شنبه 91 مهر 20 , ساعت 9:57 عصر


یارانه نقدی مرحله بیستم( مهر ماه ) چهارشنبه شب به حساب سرپرستان خانوار واریز و از امروز - پنج شنبه - قابل برداشت شد
به گزارش حلقه شهید علیرضا شبانی معاون امور یارانه های مستقیم سازمان هدفمندی یارانه ها گفت: یارانه نقدی مرحله بیستم (مهر ماه91) ساعت 24 چهارشنبه 19 مهر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد.
 
سید جلال الدین عارفیان  میزان یارانه نقدی مرحله بیستم را مانند ماه های قبل به ازای هر نفر 455 هزار ریال عنوان کرد و افزود: این مبلغ از صبح امروز (پنج شنبه ) قابل برداشت است.


چهارشنبه 91 مهر 19 , ساعت 10:49 عصر

ریاض کوک کننده ساز آمریکا

نحوه برخورد عربستان با مسئله فلسطین و رژیم صهیونیستی با برخورد ایران متفاوت است. این تفاوت تا حدی است که عربستان نگرش ها و رفتارهای جمهوری اسلامی را برخلاف صلح در این مسئله می داند. حمایت از گروه های مختلف و متضاد در فلسطین کاملاً نشان دهنده این اختلاف است. حال اگر نظام سیاسی سوریه تغییر کند، به طور قطع، نظام جانشین، مواضعی نزدیک به مواضع عربستان خواهد داشت. پس طبیعی است که ...
به گزارش حلقه شهید علیرضا شبانی اگر به اتفاقات ماه های اخیر در کشورهای عربی که شاهد قیام های مردمی بوده اند نگاه کنیم این سوال در ذهن ایجاد می شود که چرا برخی بازیگران، تصمیمات و رفتارهای یکسان و مشابه ای نسبت به همه آنها ندارند و رفتارشان در مورد برخی از این قیام ها و اعتراضات مردمی متفاوت است؟ عربستان یکی از این بازیگران است که در سطح منطقه نقش تأثیرگذاری دارد. آیا نوع قیام ها، جنس و نژاد مردم به پاخاسته در این کشورها و یا خواسته های آنها با هم فرق می کند که عربستان با حوادث مصر، بحرین و یمن یک جور، و با حوادث سوریه جور دیگر رفتار می کند؟ به عبارت ساده تر، چرا عربستان از مخالفان حاکمیت تونس، مصر، بحرین و یمن نه تنها حمایت نمی کند، بلکه هر کاری که بتواند برای سرکوب آنها نیز می کند، اما از مخالفان حاکمیت سوریه، نه تنها حمایت می کند، بلکه هرکاری که بتواند برای سرکوب حاکمیت سوریه انجام می دهد.

طبیعی است که فقط منافع می تواند سبب شود که بازیگران عرصه بین الملل در خصوص حوادث و رخدادهای مشابه چنین رفتارهای متضادی از خود بروز دهند. منافع، هم می تواند واقعی باشد و هم می تواند صرفاً تصور آن باشد. یعنی دولت مورد نظر تصور می کند که اگر چنین و چنان رفتاری داشته باشد، منافعش تأمین می شود.منافع عربستان چیست که سبب چنین رفتارهایی می شود؟ کشورهای عربی که با اعتراضات و خیزش های مردمی مواجه بوده و هستند روابط اقتصادی خاصی با عربستان ندارند، لذا برای عربستان توجیه اقتصادی ندارند که بخواهیم برای تبیین رفتار عربستان، پای منافع اقتصادی را به میان بکشیم. بنابراین صرفاً بحث امنیت عربستان و نفوذ آن در منطقه باقی می ماند. یعنی به خطر افتادن امنیت عربستان و نفوذ منطقه ای آن را می توان عاملی دانست که سیاستگذاران سعودی را واداشته است در مورد سوریه، رفتار متفاوتی نسبت به سایرین داشته باشند.

کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان به محافظه کار بودن مشهور هستند. این خصلت از نظام پادشاهی آنها ناشی می شود. بر این اساس، آنها تغییرهای اساسی را بر نمی تابند. تغییراتی که ساختار نظام سیاسی و اجتماعی را به هم بزند مخالفت این حکومت ها را برمی انگیزد. از طرف دیگر باید این نکته را نیز مورد توجه قرار داد که تغییراتی در این حد که ساختار را متحول کند در جوار مرزها، توانایی نفوذ به آن سوی مرزها را نیز دارد. به عبارت دیگر، به صورت دومینو به داخل عربستان نیز کشیده می شود، همچنان که برخی ناآرامی ها در عربستان به وجود آمد. کشورهایی همچون مصر، تونس، بحرین و یمن از این جهت شباهت هایی با عربستان دارند، یعنی محافظه کارند و تغییر و تحول را قبول نمی کنند.

این محافظه کاری به نوعی در روابط خارجی آنها نیز دیده می شود، بالاخص در موضوعی که به ظاهر برای اعراب مهم و اساسی است و آن، مسئله فلسطین می باشد. سوریه در مسئله فلسطین و رژیم صهیونیستی تغییرات را بیشتر می پذیرد، یعنی با حمایت از جبهه مقاومت خود را خواهان تغییر وضع موجود نشان داده است. هم مرز بودن سوریه با سرزمین های اشغالی، یکی از دلایل اصلی این دیدگاه سوریه است، چرا که حاکمیت سرزمینی خود را در خطر می بیند و با وجود رژیمی همچون رژیم صهیونیستی احساس خطر، کاملاً قابل توجیه است که مقابله با این رژیم اسرائیل را باید علاوه بر پیگیری مصالح سوریه، به عنوان اهرمی برای جمهوری اسلامی ایران نیز دانست.

شاید کمتر تحلیلگری باشد که یکی از دلایل اصلی این نوع رفتار عربستان را جلوگیری از افزایش قدرت و حوزه نفوذ ایران نداند. سوریه نسبت به سایر کشورهای عربی، همسویی بیشتری با ایران دارد. این همسویی در حدی است که توافقنامه های زیادی در زمینه اقتصادی و نظامی میان این دو کشور را سبب شده است. بیشترین مزیت سوریه برای ایران، تفکرات ضدصهیونیستی و ژئوپلیتیک آن است. سوریه از هر دو منظر، ایران را به صورت شمشیری بالای سر رژیم صهیونیستی قرار می دهد. این درحالی است که نحوه برخورد عربستان با مسئله فلسطین و رژیم صهیونیستی با برخورد ایران متفاوت است. علاوه بر اینکه، عربستان نمی تواند سیاستی متعارض با سیاست های آمریکا در این خصوص اتخاذ کند، قدرت گرفتن شیعیان و حتی احتمال افزایش نفوذ آنان به پشتیبانی ایران مزید بر علت است. این تفاوت تا حدی است که عربستان نگرش ها و رفتارهای جمهوری اسلامی را برخلاف صلح در این مسئله می داند. حمایت از گروه های مختلف و متضاد در فلسطین کاملاً نشان دهنده این اختلاف است. حال اگر نظام سیاسی سوریه تغییر کند، به طور قطع، نظام جانشین، مواضعی نزدیک به مواضع عربستان خواهد داشت. پس طبیعی است که عربستان از مخالفان بشار اسد حمایت همه جانبه به عمل آورد.

گذشته از تمام این نکات که به نوعی دیگران نیز اظهار کرده اند، نکته ای وجود دارد که کمترکسی به آن پرداخته است. عربستان یکی از منابع اصلی پرورش افراطی گری مذهبی است که حتی منافع مادی و غیرمادی غرب را نیز مورد حمله قرار می دهد. ایالات متحده اساساً با این پدیده مشکل دارد. برای آمریکا فرق نمی کند افراطی گری در افغانستان و پاکستان باشد، یا در عربستان و کشورهای عربی دیگر. عربستان باید بداند کشورهای عربی خاورمیانه به طور خصوصی برای آمریکا و به طور عمومی برای تفکر غرب «ورشکسته» به حساب می آیند. ورشکسته به این معنا که این کشورها از لحاظ ساختار سیاسی و اجتماعی بسیار عقب مانده اند و از این جهت، و در درازمدت، نه تنها به تفکر غرب کمک نمی کنند، بلکه برای آن مشکل آفرین نیز خواهند بود. وقایعی که طی یکی- دو سال اخیر در مصر، تونس، لیبی، بحرین و یمن و سوریه رخ داده، برای عربستان نیز به وقوع خواهد پیوست. عربستان در فازهای بعدی قرار دارد. شاید گفته شود نظام سیاسی عربستان در مقابل تظاهرات مقاوم تر از این کشورها است، اما واقعیت این است که این مقاومت نیز حد و حدودی دارد، فلذا ماجرای تغییر ساختار سیاسی برای عربستان نیز وجود دارد، دیر و زود دارد، سوخت و سوز ندارد.

با آگاهی از این نکته، عربستان با حمایت از جریان براندازی نظام سوریه در کنار سیاست های دیگرش در کوتاه مدت آمریکا را به خود نزدیک تر می کند تا مانع از تغییر ساختار خود شود. اما این حمایت آمریکا نیز تا آخر نخواهد بود و آل سعود مثل مبارک و بن علی و عبدالله صالح و ... رفتنی هستند.
 


چهارشنبه 91 مهر 19 , ساعت 10:47 عصر

ماجرای همسر اول محمد بنا چه بود؟

 او تاکید دارد که این زن، همسر او نیست و مادر دخترش است . او و ماریا، سال هاست که از هم جدا شده اند
به گزارش حلقه شهید علیرضا شبانی:محمد بنا که به خواست همسر سابقش، سال‌ها روی حس پدری خود پا گذاشته بود و اقدامی برای دیدار دخترش انجام نداده بود، بعد از بازی های المپیک و توافقی که با همسر سابقش داشت، برای دیدن دخترش به خارج از کشور سفر کرد اما این سفر برای سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی خالی از حاشیه و دردسر نبود.

او که بعد از 16 سال موفق به دیدن دخترش شد، با همسر سابقش عکسی گرفت که این عکس روی شبکه اجتماعی منتشر شد و در نهایت به بعضی از سایت های داخلی رسید؛ آنهم با این عنوان« محمد بنا در کنار همسر اسپانیایی....»

این تیتر در حالی برای این خبر انتخاب شد که بیشتر از انتشار عکس، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی را ناراحت کرد چون او تاکید دارد که این زن، همسر او نیست و مادر دخترش است . او و ماریا، سال هاست که از هم جدا شده اند بنابراین نباید در تصویر از او به عنوان همسر بنا یاد می شده است.

در حالی شنیده می شود این موضوع باعث ناراحتی محمد بنا شده است که شاید بی اطلاعی منتشرکنندگان عکس از زندگی شخصی بنا باعث این اشتباه شده است. به هر حال این اتفاق سفر بنا را که سالها انتظارش را می کشید، با حاشیه هایی همراه کرد و باعث شد، سرمربی تیم ملی نسبت به این موضوع گلایه هایی داشته باشد و از این موضوع ناراحت شود، تا جاییکه بعضی دوستانش می گویند شاید همین موضوع باعث شود تا سرمربی تیم ملی در تصمیمش برای ماندن در تیم ملی دچار تردیدهایی شود.

 


چهارشنبه 91 مهر 19 , ساعت 10:43 عصر

مرگ دومین زائر ایرانی در مدینه منوره

یس مرکز پزشکی حج و زیارت از مرگ دومین زائر ایرانی در مدینه منوره خبر داد
به گزارش حلقه شهید علیرضا شبانی سید علی ریاض از مرگ دومین زائر ایرانی در مدینه منوره خبر داد و افزود: این زائر از اصفهان (شماره کاروان 1374) اعزام شده بود.
 
وی گفت: آقای علی طالبیان 85 ساله بر اثر ایست قلبی در محل استقرار خود در هتلی در مدینه جان سپرد.


چهارشنبه 91 مهر 19 , ساعت 10:37 عصر

مشروح سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع مردم استان خراسان شمالی

مقام معظم رهبری در جمع پرشور مردم ولایتمدار استان خراسان شمالی با اشاره به پیشرفتهای کشور در حوزه‌های مختلف تاکید کردند: قضاوت من از پیشرفت کشور مثبت است
به گزارش حلقه شهید علیرضا شبانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع پرشور مردم خراسان شمالی ضمن تشکر از مردم این استان برای حضور گسترده در خیابان‌ها، شور و نشاط و سرزندگی را از جمله مشخصه‌های این مردم خواندند و خاطرنشان کردند: استان خراسان شمالی جزو 10 استان برتر علمی کشور است و مردم این دیار غیور، دیندار، مرزبان، سرزنده، بانشاط و شجاع هستند.
 
گزیده بیانات مقام معظم رهبری به شرح زیر است:
 
ـ نشاط و سرزندگی و آماده به کاری بعد از انقلاب تا به امروز در سرتاسر کشور وجود دارد و این موضوع برای ملتی که درصدد حرکت رو به جلو و ترقی و تعالی و به دنبال حیات طیبه است یک موهبت بزرگ قلمداد می‌شود.
 
ـ نشاط و سرزنده بودن نعمت بزرگی است ولی کافی نیست. برای رفتن به قله‌ها شرط‌های دیگری وجود دارد از جمله اینکه باید یک نقشه راه و هدف و چشم‌انداز و ترسیم خط سیر حرکت وجود داشته باشد و پس از این مرحله نیز رصد کردن دائم این حرکت لازم است. من اصرار دارم که جوانان عزیز و نخبگان کشور امروز به این مسائل اصلی توجه داشته باشند، چراکه ما امروز اینها را نیاز داریم.
 
ـ هدف‌های این حرکت از اول انقلاب هم در شعارهای مردم و هم در بیانات امام (ره) ترسیم شده و نقشه راه نیز به طور اجمالی معلوم شده و بعد در طول زمان در این سال این نقشه راه مدون، پخته و تکمیل شده است و امروز ملت ایران می‌داند که چه می‌خواهد و دنبال چیست.
 
ـ اگر بخواهیم هدف‌های ملت ایران را در یک مفهوم خلاصه کنیم که بتواند تا حدود زیادی خواسته‌های عمومی کشور و ملت را بیان کند و در بر بگیرد، آن مفهوم کلیدی عبارت از مفهوم «پیشرفت» است.
 
ـ در غرب با یک جهت مادی به پیشرفت نگاه می‌کنند. پیشرفت در نظر آنها در درجه اول پیشرفت در ثروت و پیشرفت در علم،‌ نظامی و فناوری است اما در منطقه اسلامی ابعاد بیشتری دارد و پیشرفت در علم، اخلاق،‌ عدالت، رفاه عمومی و ... را شامل می‌شود.
 
- هدف، پیشرفت است و در این مسیر رصد کردن مرحله به مرحله وظیفه نخبگان است.
 
- وظیفه نخبگان در هر مرحله شناسایی نقاط قوت و ضعف، فرصتها و تهدیدها، برنامه‌ریزی برای بهره‌مندی از فرصتها و جلوگیری از خطر تهدیدها و آگاه کردن مردم در این مسیر است.
 
- قضاوت من از پیشرفت کشور مثبت است.
 
- در دوران سی ساله انقلاب به طور مرتب پیشرفت کردیم و به طور طبیعی کندی و تندی بوده است.
 
- پیشرفت کشور و ملت به سوی قله‌ها هرگز متوقف نشده ‌است.
 
- نخبگان سیاسی،‌ علمی و روحانی باید با شناسایی ضعف‌ها پیشرفت کشور را تسریع کنند.
 
- ساز و برگ اصلی پیشرفت عزم، امید و تلاش است.
 
- اگر ساز و برگ اصلی پیشرفت وجود داشته باشد هیچ خطری به معنای واقعی خطر نیست و خطر واقعی این است که ساز و برگ اصلی از میان برود.
 
ـ اگر ملتی توانست امید،‌ عزم و تلاش خود را حفظ کند هیچ مشکلی برایش مشکل محسوب نمی‌شود.
 
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود در استادیوم تختی بجنورد، با بیان اینکه "ما نمی‌خواهیم حرف شعاری بزنیم و من با لاف و گزاف گفتن در مسائل گوناگون بویژه در مسائل انقلاب موافق نیستم"، خاطرنشان کردند: باید ببینیم واقعیت‌ها چیست.
 
بخش دیگری از گزیده سخنان مقام معظم رهبری بدین شرح است:
 
ـ یک عرصه رویارویی ملت ایران با یک مجموعه دشمن وجود دارد که آن را هم دشمن شروع کرده است. در راس دشمن‌ها هم شبکه خطرناک‌ خبیث صهیونیستی است که متاسفانه ملت‌های غربی و بعضا و به خصوص دولت آمریکا تحت تاثیر این شبکه است و اینها از اول انقلاب با انقلاب و جمهوری اسلامی مخالفت کردند و کینه این مردمی که انقلاب کردند را به دل گرفتند الان هم همین‌جور است.
 
ـ حالا در این صحنه رویارویی یک طرف ملت ایران است و یک طرف برخی از قدرت‌هایی که با ملت ایران کینه‌ورزانه دشمنی می‌کنند.
 
ـ ملت ما دارای عزم، امید، استعداد برتر،‌ نسل جوان پرانگیزه و پرتلاش است و در همه میدان‌ها این حضور نسل جوان در میدان علم که امروز در دنیا به آن اعتراف می‌کنند و همچنین در میدان فناوری و در میدان‌های گوناگون اجتماعی خود را نشان می‌دهد.
 
ـ ما تقریبا یک صدم جمعیت دنیا هستیم و کشور ما تقریبا یک صدم وسعت دنیا است اما منابعی که ما داریم از یک صدم بسیار بیشتر است. در برخی از منابع هم در میان همه کشورهای دنیا درجه اولیم و همچنین اقلیم ما اقلیم متنوع و کشور ما کشور وسیعی است.
 
ـ حرکت ما از اول انقلاب تا امروز سیر صعودی داشته است که نتیجه‌اش پیشرفتی است که تاکنون حاصل شده است و آن مقداری که به تناسب سالها به دست آورده‌ایم با توجه به دشمنی‌هایی که با ما شده برجسته است.
 
ـ کشور ما امروز در خدمات عمومی، معنویات، دانش و فناوری و در زیربناها برجسته و ممتاز است.
 
ـ ثبات سیاسی کشور در درجه اول بسیار ممتاز بوده است و دولت‌های گوناگون که با وجود اختلاف‌نظرها و سلایق سیاسی روی کار آمده‌اند ثبات داشته‌اند و به سمت هدف‌ها رفتند و منازعات خطی و جناحی و سیاسی نتوانسته است ثبات کشور را از بین ببرد.
 
ـ یکی از مهم‌ترین موجودی‌های با ارزش ما نسل جوان تحصیل‌کرده است که این نسل شجاعت، امید و نشاط و تحرک دارد.
 
ـ یکی از خطاهایی که خود ما کردیم این بوده که تحدید نسل از اواسط دهه 70 به این طرف باید متوقف می‌شد. مسئولان کشور در این باره اشتباه کردند و خود بنده هم سهیم هستم.
 
- نسل جوان را باید حفظ کرد.
 
- سیاست تحدید نسل باید تغییر کند.
 
- اگر نسل جوان کنونی را بتوانیم در مرحله آینده نیز حفظ کنیم این نسل جوان همه‌ی مشکلات را حل می‌کند.
 
- مشکل اساسی برای پیشرفت کشور نداریم.
 
-افزایش قیمت‌ها و بیکاری جزو دغدغه‌های مردم است.
 
- مشکلی اساسی که مسئولان و کشور نتوانند آن را حل کنند وجود ندارد.
 
- ملت ایران از مشکلات اقتصادی عبور خواهد کرد.
 
- در طول سی سال انقلاب دشمنان خواستند آتش‌هایی را روشن کنند که نتوانستند؛ در ماه‌های اول انقلاب تحریک قومیت‌ها بود. پس از آن جنگ تحمیلی راه انداختند مگر 8 سال جنگ شوخی است و امروز مسئله تحریم را بزرگ می‌کنند.
 
- تحریم برای امروز و دیروز نبوده و نیست البته تحریمها را زیاد کردند ولی اثر نکرد.
 
- امروز تحریم را به مساله هسته‌یی مرتبط کردند که دروغ است.
 
- آنچه دشمنان را از ملت ایران عصبانی می‌کند سرافرازی،‌ استقلال و عدم تسلیم است و به همین دلیل با اسلام بد هستند و به پیامبر اسلام اهانت می‌کنند.
 
ـ وقتی حضور مردم در همه صحنه‌ها، حضور برجسته‌ای است، دشمنان ایران هیچ کاری نمی‌توانند بکنند.
 
ـ مردم روحیه گرفته ایران به برکت اسلام در مقابل غرب کوتاه نمی‌آیند. غرب عصبانی است و بهانه‌اش را امروز انرژی هسته‌یی گذاشته است.
 
ـ وانمود می‌کنند اگر ملت ایران از انرژی هسته‌یی صرف‌نظر کند تحریم‌ها برداشته می‌شود، دروغ می‌گویند.
 
ـ از روی بغض و کینه تصمیم می‌گیرند تحریم‌های غیرمنطقی که همه عقلا آن را غیرمنطقی می‌دانند، علیه ایران اعمال کنند.
 
ـ تحریم‌های غیرمنطقی غرب، وحشیانه است. این جنگی با یک ملت است که با توفیق الهی مغلوب ملت ایران خواهند شد. البته ممکن است مشکلاتی ایجاد کنند، بعضی از بی‌تدبیری‌ها هم این مشکلات را افزایش می‌دهد.
 
ـ فشارهای غرب چیزی نیست که ملت ایران نتواند از آن عبور کند. ملت ایران از همه این مشکلات عبور خواهد کرد و دشوارتر از آن را مسئولان کشور حل کرده‌اند.
 
ـ غرب با اندک مشکلی ابراز خوشحالی می‌کند. در موضوع نوسان ارز و ریال غرب متانت و وقار دیپلماسی را رعایت نکرد و کودکانه ابراز خوشحالی کرد. آنها با آتش زدن چند سطل زباله در آن سوی دنیا ابراز خوشحالی می‌کنند.
 
ـ مشکل غرب به مراتب پیچیده‌تر از مشکل ما است، اقتصاد غرب قفل است. شما بدبختید و رو به اضمحلال و رکود هستید.
 
ـ جمهوری اسلامی ایران با این مشکلات از پا در نمی‌آید.
 
ـ مشکلات اصلی امروز گریبان غربی‌ها را گرفته است. جنبش 99 درصدی در آمریکا یک واقعیت است که آن را سرکوب می‌کنند.
 
ـ گرفتار اقتصادی، غربی‌ها هستند. بدانند جمهوری اسلامی بر این مشکلات فائق خواهد آمد و آنها را باز هم در حسرت شکست دادن ملت ایران خواهند گذاشت.
 
ـ مردم و مسئولان در مورد مسائل کشور وظیفه دارند، همه باید به وظایف خود عمل کنند. هوشیاری مردم نقش دارد، وقتی به وظیفه عمل کردیم کارها پیش می‌رود.
 
ـ هوشیاری قشرهای مختلف مردم و موقع‌شناسی آنها با ارزش است. بیانیه بازاری‌ها کار با ارزشی بود.
 
ـ حرف من در فتنه 88 این بود که چند روز بعد از انتخابات به آن عظمت در پی تشنج‌آفرینی آن کسانی که به نام آنها این کارها انجام می‌گرفت باید همان موقع اعلامیه می‌دادند و اعلام بیزاری می‌کردند، این کار را نکردند. اگر این کار را می‌کردند فتنه زودتر ریشه‌کن می‌شد و مسائل بعدی پیش نمی‌آمد.
 
ـ هوشیاری و موقع‌سنجی خصوصیت مهمی است که ملت ما باید متوجه آن باشد.
 
ـ مسئولان کشور مسئولیت‌شناس و مسئولیت‌پذیر باشند و تقصیرها را گردن هم نیندازند، اتحاد لازم و همدلی و برنامه‌ریزی را داشته باشند.
 
ـ مسئولان حدود قانون اساسی را نسبت به هم حفظ کنند، قانون اساسی ما کمبود ندارد.
 
ـ نقش هرکدام از قوا مشخص است، همه به وظایف خود عمل کنند.
 
ـ مسئولان کشور دلسوزند.
 
ـ ممکن است هرکس اشتباهاتی انجام دهد اما همه اشتباهات قابل جبران هستند.
 
ـ کار، تلاش، صبر، امید و برنامه‌ریزی لازمه عبور از این مسیر است.
 
ـ مسیر امروزی که در آن قرار داریم بسیار مهم است.
 
- چه کسی خیال می‌کرد در منطقه مهم شمال آفریقا و غرب آسیا حوادثی اتفاق بیفتد که به زیان غرب و به خصوص آمریکا و تهدید رژیم صهیونیستی است.
 
- یاوه‌گویی‌های مسوولان رژیم صهیونیستی انقدر اهمیت ندارد که بخواهد به آنها پاسخ داد.
 
- همراهی اروپایی‌ها با آمریکایی‌ها همراهی عاقلانه‌ای نیست و آنها دارند خودشان را پیش‌مرگ آمریکا می‌کنند. مردم ما از فرانسه، ایتالیا و اسپانیا خاطرات بد ندارند اما از انگلیس خاطره بد داریم و به انگلیس، انگلیس خبیث می‌گوییم. با این کاری که اروپایی‌ها می‌کنند دشمنی ملت ایران را به خود جلب و خود را در چشم ملت ایران منفور می‌کنند.
 
- ما از این گردنه‌ها عبور می‌کنیم چراکه ملت ما چابک‌تر و هوشیارتر از این حرف‌هاست.
 
- مشکلات اقتصادی هم برطرف می‌شود و امروز اساس قضیه عبارت از تولید ملی است و علاج اصلی و بنیادین همین تولید ملی است و این تولید ملی گرانی‌ها را از بین می‌برد، باعث افزایش تولید می‌شود و بیکاری را نیز از بین خواهد برد و سرمایه‌های ملی را به کار می‌اندازد.
 
- مسئولان در سطوح مختلف کشور باید به تولید ملی توجه کنند البته خطاب ما در وهله اول مسئولان درجه اول در سطح بالایی است و پس از آن سطوح استانی و پایانی است.


سه شنبه 91 مهر 18 , ساعت 10:9 عصر

استفاده از کدام اپراتور تلفن همراه در حج به صرفه‌تر است


 
درحالی‌که اپراتورهای تلفن همراه ایرانی امسال در موسم حج برای ترغیب زائران کشورمان به استفاده از سیم کارت‌های خود در عربستان تبلیغات گسترده‌ای صورت داده‌اند؛ اما واقعیت این است که بسیاری از زائران کشورمان به دلایل مختلف به تهیه‌ی سیم کارت اپراتور عربستانی اقدام می‌کنند
به گزارش حلقه شهید علیرضا شبانی به نقل از ایسنا، اپراتورهای ایرانی در تبلیغات امسال خود بر این نکته تمرکز کرده‌اند که استفاده از سیم کارت‌های ایرانی مقرون به صرفه‌ترین راه برای برقراری تماس تلفنی زائران ایرانی با خانواده‌هایشان است؛ اما مشاهدات گویای واقعیت دیگری است که شاید خود یکی از دلایل استقبال زائران ایرانی از تهیه سیم کارت‌های سعودی باشد.
 
همراه اول در اطلاعیه‌های خود اعلام کرده که طبق توافق با سه اپراتور عرب اتحاد (موبایلی)، الجوال (اس تی سی) و زین، هزینه‌ی تماس با ایران و عربستان 445 تومان، هزینه تماس دریافتی 167 تومان، هزینه ارسال پیامک 145 تومان و دریافت آن رایگان است. ایرانسل هم هزینه‌ی تماس با ایران را 401 تومان، هزینه مکالمه داخلی 130 تومان و ارسال پیامک را 140 تومان و نیز دریافت تماس از ایران را بدون هزینه اعلام کرده است.
 
این در حالی است که بسیاری از زائران ایرانی با تهیه‌ی سیم کارت عربستانی، برای شماره‌گیری بدون مکالمه و نیز دریافت تماس از ایران، هزینه‌ای نمی‌پردازند و تماس‌های داخلی‌شان هم با سهولت بیشتری انجام می‌شود. با این حال به دلیل هزینه‌ی بالای مکالمه با ایران با استفاده از سیم کارت‌های سعودی (با توجه به افزایش قیمت بیش از سه برابری ریال عربستان در برابر ریال ایران)، این نتیجه حاصل شده که دریافت تماس از ایران از طریق سیم کارت‌های سعودی بهتر و به صرفه‌تر بوده است و برقراری تماس با ایران، اما با استفاده از اپراتورهای ایرانی و انتخاب بسته‌های تشویقی مناسب‌تر است.
 
اما دلیل دیگری که علاوه‌بر ارایه نشدن سیم کارت‌های رایگان وعده داده شده به بسیاری از زائران عازم، موجب شده تا زائران ایرانی به خرید سیم کارت‌های عربی روی بیاورند، مشکلات استفاده از سیم کارت‌های اپراتورهای ایرانی است که براساس برآیند میدانی، در سیم کارت‌های ایرانسل و نیز در برقراری تماس با ایران سیم کارت‌های همراه اول، نمود بیشتری یافته است. ضمن آن‌که کارت شارژ سیم کارت‌های عربی در هر جایی براحتی قابل تهیه است.
 
در عین حال یکی از مخاطرات استفاده از سیم کارت‌های عربستانی این است که گاهی برخی افراد سودجو با ارسال پیامک و اعلام این‌که شما در مسابقه‌ای برنده شده‌اید، می خواهند پیامکی و تماسی را با شماره‌ای برقرار کنید که در این صورت کل شارژ سیم کارت منتقل و تخلیه می‌شود.
 
بازار تلفن همراه در عربستان در موسم حج، بازاری بیش از 20 میلیون نفر است که امسال 75 هزار نفر از آنان را ایرانیان تشکیل می‌دهند. ضمن آن‌که اقامت حدودی هر زائر در موسم حج در عربستان معمولا بیش از یک ماه است.


سه شنبه 91 مهر 18 , ساعت 1:51 عصر

زمان واریز یارانه نقدی مهر ماه 

یارانه نقدی 45 هزار و 500 تومانی به ازای هر نفر تا پایان هفته به احتمال زیاد امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز و سپس قابل برداشت می‌شود

به گزارش حلقه شهید علیرضا شبانی یارانه نقدی 45 هزار و 500 تومانی به ازای هر نفر تا پایان هفته به احتمال زیاد امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز و سپس قابل برداشت می‌شود.
 
بیش از 74 میلیون ایرانی یارانه نقدی 45 هزار و 500 تومانی - فاز اول هدفمندی یارانه‌ها- را دریافت می‌کنند.  
 
یارانه نقدی تا مردادماه هر ماه بامداد هجدهمین روز به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شد اما این تاریخ در شهریورماه به بیستمین روز موکول شد.

<      1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ